Sunday, 29 April 2018

GULAI KAWAH KAMBING & UMBUT PISANG ...Terubat sudah selera


Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua

Kalau duduk kampong segala-gala pokok kita boleh ditanam kan.
Cuma antara rajin dengan tidak saja.

Kalau nak kata diri akak ni seorang yang rajin, rasa nya tak.
Tapi terpaksa lah. kerana tak boleh tengok semak daun-daun dibelakang rumah.

Selalu nya diwaktu pagi adalah waktu yang akak akan luangkan untuk membersihkan daun-daun kering yang banyak beguguran dari pokok cempedak jiran.
Sapu lah mana yang patut sambil belek pokok-pokok, cabut rumput rampai dan keringkan ia dicahaya matahari sebelum dibakar pada waktu petang.

Dalam banyak-banyak pokok tu adalah dua tiga pokok pisang yang tumbuh dari benih pokok jiran yang lagi seorang.

Yang bagus nya ada pokok pisang ini, selain dari buah, akak selalu guna pakai daun nya terutama untuk menyediakan ketupat daun pisang yang kebiasaan nya akan dimasak pada hari raya DI SINIDI SINI dan juga DI SINI.



Sebenar nya tak semua daun pisang boleh diguna untuk proses membungkus.
Pernah akak beli daun pisang di pasar ketika berada di Kuala Lumpur tak lama dulu, konon konon nak masak ketupat.
Walau di layor pada api untuk melembutkan nya , ia tetap akan koyak kerana sedikit keras.
Akak tak pasti pokok pisang jenis apa. Rasa serik nak beli daun pisang di pasar...

Pokok pisang ni tak lah besar mana pon, tapi berbuah juga.
Ada dalam 3 sikat.
Kerana tak mampu menahan berat, akhir nya tumbang sebelum masak.
Dah nampak hari tu macam codong jee, jadi cepat-cepat masuk rumah cari tali,
Alih-alih keluar... dah tumbang ke tanah.

Emmm...
Makan gulai pisang lah akak beberapa hari tu.
Ada sesikat lagi boleh di masak lagi nanti.

Teringat pulak umbut, bukan senang nak dapat,
Siang-siang pokok tu dapatkan kalau nak masak untuk satu periuk.

Keluar gi kedai cari daging Kambing, ingat nak masak gulai Kawah,
Maklum akak berpuasa pulak.
Maka terhasilkah GULAI KAWAH KAMBING & UMBUT PISANG sebagai lauk berbuka.

Aroma gulai pisang ini aduhai ... maklum akak buat tumis darat !
Sedap yang amat !!!
Bertambah-tambah masa berbuka dengan nasi panas
Jomm ...


Bahan A
1 kilo daging kambing (bersama sedikit tulang)
1 paket kecil rempah kari ayam/daging
3 keping asam gelugor
1 camca teh lada hitam serbuk
1 camca teh lada putih serbuk
1 inci halia (dipotong 2)
2 helai daun salam
Air secukup nya untuk merebus

Bahan B
Umbut pisang (dibersihkan dan dipotong kepada kepingan sederhana tebal)
3 cawan santan cair
1 batang serai (optional)

Bahan C
1 cawan santan pekat
1 pokok daun ketumbar (dihiris 1 inci)
5 biji Cili padi merah
5 biji Cili padi hijau
1 kiub pati daging 'Knor'
Garam

Bahan D
Minyak masak untu menumis
1 camca besar minyak sapi 'Ghee Blend'
1 labu bawang putih (dicincang)
3 biji bawang besar (dibelah 4 dan dihiris nipis). Lagi banyak bawang lagi sedap
3 tangkai daun kari
2 kuntum bunga lawang
5 kuntum cengkih
5 biji buah pelaga
2 batang kulit kayu manis
1 inci halia (dihiris batang mancis)

Cara-Cara Menyediakan nya
1. Satukan bahan A dalam periuk dan rebus sehingga daging 3/4 empuk.
2. Masukkan bahan B dan teruskan lagi merebus sehingga daging masak sempurna dan umbut lembut.
3. Masukkan bahan C dan perlahankan api dan biar ia mendidih kembali sebelum diangkat.

4. Dalam kuali yang lain, cairkan minyak sapi bersama minyak masak.
5. Apabila minyak panas, tumis bahan D sehingga naik bau dan bawang bertukar keemasan.
6. Tuang kan bahan tumis bersama semua minyak kedalam periuk daging.
7. Adu-aduk sedikit dan siap untuk dihidangkan.

Copyright © 2018. All rights reserved  FHA Selemak Santan http://intai-intaidapurfha.blogspot.my

Thursday, 26 April 2018

KWETIAU TH'NG ....kalau dah asyik lalu lalang, akak pon boleh terjebak sama ! Jom tonton YOUTUBE !


Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua

Kalau dah asyik lalu lalang di wall FB akak, mana boleh tahan ...
Akhir nya akak pon terjebak juga dengan KWETIAU TH'NG yang viral ini.

Kepada yang rasa pelik apa tu KWETIAU TH'NG ?
Sebenar nya TH'NG (sebutan 'teng' bersama 'dengung') dalam bahasa Hokien yang bermaksud Sup.

Tapi ini bukan Kwetiau Sup biasa biasa tau, tapi Kwetiau Sup cara orang Cina.
Rasa nya memang lain dari yang lain

Tak rugi mencuba nya.
Mudah, simple dan amat sedap.
Amat-amat berbaloi.

Resepi asal dari fb Chef HassanHen  di SINI
Nanti bila-bila akak boleh buat lagi !!!

Salah satu perbezaan antara Kwetiau TH'NG dengan Kwetiau Sup biasa adalah pada Sup nya adalah lebih 'clear' atau cantik.

Ini adalah kerana kotoran pada ayam akan di keluarkan atau dibersihkan melalui proses merebus yakni selepas ayam di basuh terlebih dahulu.

Proses merebus ini tidak lah memakan masa yang lama, cuma dalam 1/2 - 1 minit sahaja.
Dan hasil nya akan kelihatan buih-buih kotoran terampai di permukaan air.
Ayam yang direbus ini kemudian nya pula akan dibasuh untuk kali ke 2 sebelum proses memasak seterus nya.


Tambahan Sengkuang dalam kuah pula menjadikan Sup ini 'ringan' dan  sedap.
Juga penggunaan sedikit gula batu menjadikan rasa  sup ini sipi-sipi manis berbanding gula biasa.

Lebih lama proses merebus tulang ayam, akan lebih sedap rasa sup ini.


Tak ketinggalan minyak bawang putih atau lebih dikenali sebagai minyak wangi adalah menjadi bahan penting atau satu kemestian dalam masakan kaum Cina.
Tak boleh tidak ... mesti ada !


Kwetiau pula cuma direndam ataui di kocak  dalam air panas sahaja, bukan merebus ya ....


Oleh kerana Sup ini tidak pedas jadi ia lebih sedap dimakan dengan cili padi Kicap dan juga sedikit renjisan serbuk lada hitam/putih .

Wahhh !!
Meleleh teringat Kwetiau ini, tambahan pulak In SYA ALLAH akak puasa hari ini.

Jom kita kedapur, kali ini akak rajin buat video tau

Jangan lupa ya, jom ramai-ramai .......SUBSCRIBE YOUTUBE dan SHARE FHA Selemak Santan ........ supaya anda semua tidak ketinggalan  dengan video-video masakan yang lain !



Mai kita tengok bahan-bahan nya pulak

KWETIAU
1 bungkus Kwetiau
Air Mendidih secukup nya

Cara-Cara Menyediakan nya
1. Masukkan kwetiau ke dalam mangkuk. Boleh juga masukkan dalam penapis dan letak kan ia kedalam mangkuk.
2. Curahkan air mendidih dan ratakan. Tujuan untuk mengasingkan minyak lebihan secara tak langsung membersihkan ia jika terdapat kotoran.
3. Tos kan air tersebut.


MINYAK BAWANG PUTIH
2 labu Bawang Putih (di cincang)
1 cawan Minyak Masak

Cara-Cara Menyediakan nya
1. Panaskan minyak dalam kuali dan goreng bawang putih cincang sehingga keperangan.
2. Apabila bawang kelihatan 1/2  perang, boleh diangkat segera. Ini adalah untuk mengelakkan ia terlebih goreng dan boleh cepat hangus dek kerana kepanasan minyak bawang.


CILI KICAP
Cili Padi Hijau (dihiris nipis)
Cili Padi Merah  (dihiris nipis)
Kicap Lemak Manis 'Kipas Udang'
Kicap Lemak Masin 'Kipas Udang'
1 Biji Limau Kasturi (di ambil Jus)

Cara-Cara Menyediakan nya
1. Satukan semua bahan didalam mangkuk dan dikacau sehingga rata.
2. Siap untuk dihidangkan.


SUP AYAM
Bahan A
2 ketul dada Ayam
Tulang dan Kaki Ayam
Air secukup nya (untuk merebus bersih)

Bahan B
3 liter air
Sebiji sengkuang sebesar penumbuk (di belah 4)
Bebola Ikan/Ayam
Kek Ikan
Gula Batu sebesar 'Ibu Jari Tangan'
1 camca  teh Perencah 'Hilal'
1 1/2  camca besar 'Stok Ayam Maggi'
garam

Cara-Cara Menyediakan nya 
1. Didihkan air didalam periuk.  Apabila air telah mula mendidih, masukkan ayam bersama tulang.
Balik-balikkan ia selama 1/2-1 minit untuk mengeluarkan kotoran.
2. Keluarkan ayam dan tulang.
3. Seterusnya basuh ia dibawah aliran air.
4. Air rebusan bersama kotoran akan dibuang.

5. Masukkan air bersih secukupnya (sebagai kuah) kedalam periuk yang lain.
6. Masukkan ayam bersama tulang (yang telah dibersihkan).
7. Masukkan sengkuang dan 1 camca besar Bawang Putih yang telah goreng tadi.
8. Rebus selama 20-30 minit dengan api sederhana.
9. Keluarkan isi ayam (isi sahaja).
10. Masukkan bebola ikan/ayam, kek ikan, gula batu, perencah Hilal, Stok Ayam dan garam. Masak sehingga mendidih semula.
11. Siap untuk di hidangkan




CARA-CARA MENGHIDANG
Bahan A
Hirisan Daun Sup
Lada Hitam/Putih Serbuk

Cara-Cara nya
1. Isi Ayam dihiris kepada kepingan sederhana tebal.

2. Di dalam mangkuk, masukkan kwetiau secukupnya.
3. Letakkan kepingan ayam, bebola dan kek ikan diatas.
4. Curahkan Sup Ayam.
5. Letakkan 1/2 sudu teh Bawang Putih Goreng bersama Minyak bawang.
6. Akhir sekali tabur dengan hirisan Daun Bawang dan renjis Lada Hitam/Putih Serbuk.
7. Sedap dimakan dengan Cili Kicap.

Copyright © 2018. All rights reserved  FHA Selemak Santan http://intai-intaidapurfha.blogspot.my

Tuesday, 24 April 2018

BINGKA UBI NYONYA ... Lembut dan Sangat Sedap. Resepi mesti cuba !


Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua

BINGKA atau BENGKANG kata orang utara  macam akak ni.

Ini pertama kali akak masak tau  ....
hahahaha
Almaklum lah akak bukan jenis orang yang suka makan kuih-muih
Lebih kepada nasi dan lauk pauk saja.

Bukan kata tak makan, 
Makannnn !
Kalau ada tu boleh lah ambil seketul dua.

Kalau berbuka puasa pon akak lebih kepda nasi atau kuih yang pedas pedas
Tapi kalau tak adapon tak apa, yang pasti nasi mesti ada.

Bila anak saudara beri kan Ubi Kayu hasil tanaman ditepi rumah, akak terpaksa terima, kerana rezeki tak boleh ditolak.
Tapi akak cuma ambil seketul saja, tak nak banyak takut tak habis

Dalam kepala terfikir apa lah yang dimasak dengan ubi kayu ini,
Hari tu dah buat sira gula, 
Goreng pon sudah,
Rebus cicah pon sudah,

Entah macam mana idea datang nak cuba buat bengkang.
Tapi tak pandai lah pulak,
Terus teringat Che Mat Gebu, sebab akak rajin juga lawat dapur Che Mat.
Maka terhasil lah KUIH BINGKA UBI NYONYA hasil lawatan akak  DI SINI.


Akak bagi sepiring dua pada jiran-jiran sebelah rumah untuk rasa ,
Hasil nya semua memuji sedap sangat-sangat !!!

Akak pon dah mula terpikat dengan kuih ni, dari tak suka dah jadi suka pulak !







Menurut kata Che Mat, ada 2 cara penyediaan bengkang ini.

Pertama air ubi akan ditos/perah dan kemudian biarkan air perahan tadi dalam 10 - 15 minit untuk mendapatkan sagu ubi yang mendak. Buang airnya dan ambil sagu tadi dan masukkan kembali ke dalam ubi parut, gaul rata.

Kaedah lagi satu, tak perlu perah. Gaul sekali harung macam resepi ini.

Menurut kata Che Mat lagi, resipi kuih bingka nyonya ini beliau dapat dari satu buku resipi orang peranakan.
Beliau dah pernah cuba sebelum ini  dan kata nya serius sedap dan lembut.
Ini yang membuat akak berkobar-kobar nak cuba...

Dalam penyediaan kuih bengkakng ini, kena tunggu ia betul2 sejuk baru potong.
Tapi setengah orang suka makan panas-panas.

Oleh kerana akak baru belajar masak, saya akak turut apa cadangan Che Mat.
Lain kali dah pandai boleh lah 'derhaka kan' resepi ini
hahaha...
Jangan Marah ya Che Mat dan terima kasih atas perkongsian.



Jom kita tengok bahan-bahan yang di gunakan ...


Bahan A
500 gram 'parutan' ubi kayu
225 gram gula halus  * che mat taruk 180 gram saja/ Akak pula guna  150gram saja, kerana akak pakai gula kasar yang lebih manis dari gula halus.
1/2 camca teh garam
70 gram kelapa parut putih
250 ml santan pekat * jika guna santan kotak 200 ml, sila tambah air biasa 50 ml
2 biji telur gred A
2 camca teh esen vanilla
2 camca besar 'penuh bun-bun' mentega
1/4 camca teh pewarna kuning makanan

Bahan B
Loyang/Tin pembakar (8 inci X 8 inci x 3 inci) * akak guna acuan cifon cake 8 inci
Alumium foil * akak tak pakai 


Cara-Cara Menyediakan nya
1. Panaskan oven pada suhu 190C , Api atas, bawah dan tanpa kipas.

2. Cairkan mentega dan biarkan ia sejuk pada suhu bilik. Ketepikan.



3. Lenser tin pembakar dengan mentega, alas dengan aluminium foil dan biarkan berlebih pada bahagian kanan dan kiri tin. (Tujuannya ialah bila kuih masak, senang nak tanggalkan kuih dari tin). Lenser kan juga aluminium foil tadi. Ketepikan.
* akak tak pakai aluminium foil.



3. Dalam satu bekas, masukkan kelapa parut, garam dan ubi parut, kacau hingga rata dan ketepikan.





4. Sementara itu dalam bekas lain, masukkan gula dan telur. Kacau dengan whisk hingga sebati dan berkrim.



5. Tuang santan pekat dan kacau rata.



6. Masukkan bancuhan ubi parut tadi, gaul hingga sebati.



7. Masukkan pewarna kuning makanan, esen vanilla dan mentega cair. Gaul hingga rata dan sebati.



8. Sementara itu masukkan Loyang/Tin pembakar (kosong)  ke dalam oven dan biarkan  ia panas selama 10 minit.



9. Berhati2 keluarkan tin dari oven dan curah bancuhan kuih bingka ubi ke dalamnya. Ratakan dan masukkan kembali ke dalam oven.




10. Bakar selama 55 minit hingga 1 jam atau hingga permukaan kuih kelihatan kering keperangan. Uji dengan mencucuk lidi sate pada bahagian tengah kuih, jika keluarnya bersih, tanda kuih anda cukup masak.

Untuk mendapat permukaan kuih yang keperangan, tukar fungi api oven pada 'grill' (api atas saja dan tanpa kipas). Bakar untuk 5 - 8 minit lagi. * Jangan tinggal untuk mengelakkan ia hangus !!!!



11. Sejukkan kuih sebelum dipotong.  Kek akan lekang dari tin pembakar apabila ia berada pada suhu bilik.

Selamat Menjamu Selera ...



Copyright © 2018. All rights reserved  FHA Selemak Santan http://intai-intaidapurfha.blogspot.my

Thursday, 19 April 2018

NASI GORENG TELUR ASIN ... mudah dan sedap menyelerakan sebagai sarapan pagi


Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua

Akak memang suka nasi goreng..
Kali ini sarapan nasi Goreng Telur Asin pulak
Tak payah mana pon nak sediakan nya

Ada telur asin sebiji dua,
Serba sedikit sayur
Ada udang hidup, ayam atau daging pon boleh
Tumbuk bawang dengan cili. Kalau nak lebih pedas tambah cili padi.

Fuhh !
Memang sedap ...

Jom


Untuk 2 orang makan

Bahan A
1/2 camca besar Butter
4 ulas bawang putih (cincang halus)
1 mangkuk besar nasi putih

Bahan B (ditumbuk)
1 biji bawang besar
5 biji cili padi (ikut kepedasan yang di sukai)

Bahan C
2 biji telur asin (direbus sehingga masak dan di lenyek sehingga hancur).
Sedikit Daun Bawang

Bahan D
1/2 camca besar Butter
1/2 mangkuk kecil Udang Segar (dibuang kulit)
1/3 batang lobak merah
4 urat kacang buncis
1/2 camca teh lada hitam serbuk
1/2 camca teh lada putih serbuk
1/2 camca besar Sos Tiram.

Cara-Cara Menyediakannya
1. Cairkan butter dan tumis bawang putih sehingga wangi.


2. Masukkan bahan tumbuk dan kacau sehigga layu.


3. Masukkan nasi putih, ratakan sebelum diangkat dan ketepikan.



4. Cairkan butter dan masukkan telur asin yang telah dihancurkan, Kacau sehingga berbuih.



5. Masukkan udang, kacang buncis dan lobak merah. Kacau.


6. Perasakan dengan lada serbuk dan Sos Tiram.


7. Akhir sekali masukkan nasi yang telah di goreng sebelum nya.


8. Ratakan dan siap untuk dihidangkan dengan daun bawang.

Copyright © 2018. All rights reserved  FHA Selemak Santan http://intai-intaidapurfha.blogspot.my

Sunday, 15 April 2018

CRISPY CHICKEN RENDANG ...Chef Gregg Wallace n John Torode nak yang ranggup ya ? Jom tonton YOUTUBE !


Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua ...

Kecoh sebentar di laman media sosial beberapa hari lalu apabila kisah 'ayam rendang tak ranggup'  yang menyebabkan wakil dari negara kita, Zaleha Kadir Olpin tersingkir daripada pertandingan MasterChef UK. 
Berita ini betul-betul tular sehingga mendapat perhatian Chef Wan, Datuk Najib dan Tun Dr Mahathir . Juga netizen seluruh dunia.

Al-kisah bermula dimana juri rancangan tersebut  Gregg Wallace dan John Torode mengkritik mengatakan ayam rendang yang dimasak tidak rangup dan garing.

Alahai Chef ! Chef !
Nak yang ranggup ya ?


Jom ikut akak  ke dapur............

Hakak nak share resepi CRISPY CHICKEN RENDANG yang hakak masak beberapa hari lalu.
Maaf lah lambat sikit post dalam blog ni ya

Harap harap Chef berdua tu puas hati lah yeeee !


Nak sediakan CRISPY CHICKEN RENDANG ambil masa sedikit ..
Sebab nak bagi ia sedikit membeku sebelum kita menggoreng
Kalau tidak nanti rempah nya akan hanyut dalam adunan tepung tu...

Tapi berbaloi dik non ...
Kita pon sedia maklum masakan rendang memang dah tersedia sedap kan
Di goreng pula sehingga ranggup,
memang berbaloi menjadi pilihan keluarga nanti

Untuk adunan tepung, akak guna tepung sagu
Tapi kalau tak ada, boleh gantikan dengan tepung ubi kayu, maklum lah tepung sagu susah nak dapat dipasaran.
Yang ini pon akak beli di kedai bakeri di Kuala Lumpur tak lama dulu... Kedai bakeri BAGUS.

Adunan tepung ini In Sya ALLAH amat-amat ranggup.


Rendang yang dimasak se elok nya biar sampai kuah nya pekat.

Dah masak...
Salutkan setiap ketulan ayam tu dengan kuah dan simpan dalam peti sejuk bahagian sejuk beku supaya kuah rendang sedikit mengeras
Kalau tidak nanti, bila dah celup dalam adunan tepung ia akan 'hanyut'  pulak.

Nak senang masak sehari sebelum, simpan semalaman, pagi esok boleh terus goreng
Tapi kalau tak sabar kena tunggu lah beberapa jam bergantung kepada peti-sejuk masing-masing  ya...

Nak mudah...
Akak sediakan bidio..
Maklum mood rajin sikit .
Harap-harap ia membantu lah

Tapi jangan lupa pakat-pakat SUBSCRIBE YOUTUBE dan SHARE  bidio-bidio FHA Selemak Santan  ya..

Setakat ni dah siap 29 semua nya
Tapi sebenar nya ada beberapa lagi dalam PC akak. Nak tunggu mood akak datang untuk proses edit..
huhuhu ....



RENDANG AYAM



Bahan A
4- 6 ketul paha ayam (atau 1/2 ekor ayam)
2 keping asam gelugor
1 kotak kecil santan pekat
1 helai daun kunyit (dihiris nipis)
1 pokok daun ketumbak (dihiris kasar)

Bahan B (dikisar sehingga halus)
2 biji bawang besar
4 ulas bawang putih
2 inci lengkuas
3 batang serai
2 inci halia
1 inci kunyit hidup
4 helai daun limau purut
1 helai daun kunyit
20 biji cili kering (ikut kepedasan disukai)
1/2 cawan minyak masak
Air secukup nya (jangan terlalu banyak. Sekadar memudahkan proses kisar sahaja)

Bahan C
Plastik untuk melapik * akak guna plastik bungkusan makanan ja
Dulang / pinggan yang tahan sejuk beku

Cara-Cara Menyediakan nya
1. Satukan kesemua bahan A, asam gelugor dan santan dalam kuali. Nyalakan api dan masak sehingga ia mendidih.
2. Masukkan ayam, ratakan dalam rempah dan masak dengan api sederhana sehingga kuah menjadi pekat.
3. Apabila kuah telah pekat, kecilkan api untuk memudahkan ia terbit minyak.
4. Tabur hirisan daun kunyit dan daun ketumbar. Teruskan memasak lagi  selama 5 minit sebelum diangkat.

5. Alaskan dulang/pinggan dengan plastik.
6. Salutkan ketulan ayam dengan rempah ratus rendang dan susun dalam dulang.
7 Simpan dalam peti sejuk bahagian 'beku' selama sekurang-kurang nya 3 jam atau ia mengeras. 

Beku yang saya maksudkan ini tak sementinya keras saperti 'ayam kentuky' yang dijual dalam pek itu.
Memadai kuah pada ayam tidak lebur apabila kita celup dalam adunan tepung nanti. Tetapi jika mahukan ia membeku sepenuhnya pon boleh....
* Peranan minyak yang membeku dalam kuah rendang membantu kuah melekat pada ketulan ayam.




TEPUNG RANGGUP


Bahan A
1 cawan tepung sagu
1 1/2 cawan tepung beras campuran
2 biji kuning telur
1 sudu teh baking powder
1/2 sudu teh jintan putih
1/2 sudu teh perasa ayam
1/2 sudu teh lada hitam serbuk
150 ml air 
sedikit garam

Cara-Cara Menyediakan nya
1. Satukan kesemua bahan A dalam mangkuk dan adun sehingga sebati. 



 CARA MENGGORENG AYAM
1. Panaskan minyak dalam kuali dahulu ya.
2. Apabila minyak dah betul-betul panas baru keluarkan ayam dari peti sejuk dan terus celup dalam adunan tepung dan goreng. Buat satu persatu ya ....
3. Goreng sehingga tepung keperangan. 
* Tetapi jangan terlalu lama sangat kerana ayam sudah tersedia masak kan. Memadai pabila pasti tepung salut dah masak.
* Jangan risau tepung ini In Sya ALLAH amat ranggup.


Copyright © 2018. All rights reserved  FHA Selemak Santan http://intai-intaidapurfha.blogspot.my