100 ++ MENU DULU-DULU DI-MAJALAH SAJI ... Jom dapatkan segera !
Bismillahirrohmanirrohim
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua ...
Dah beli Majalah SAJI untuk bulan Februari ni ?
Kalau belum.. jom ke kedai !
Edisi Februari ini, Majalah SAJI mengutarakan Menu Dulu-Dulu yang penuh nostalgia dan boleh dijadikan panduan kita dan generasi hari ini dalam penyediaan juadah untuk keluarga tersayang.
Dah beli Majalah SAJI untuk bulan Februari ni ?
Kalau belum.. jom ke kedai !
Edisi Februari ini, Majalah SAJI mengutarakan Menu Dulu-Dulu yang penuh nostalgia dan boleh dijadikan panduan kita dan generasi hari ini dalam penyediaan juadah untuk keluarga tersayang.
Secara peribadi saya memang amat gemar menikmati lauk pauk dulu dulu yang mempunyai rasa asli, yakni tanpa sebarang perasa tambahan mahu pon tiruan.
Kemanisan dan kelemakan masakan bergantung sepenuh nya kepada bahan-bahan yang digunakan dan cara penyediaan masakan tersebut.
Ada resepi Kari Sembilang Ubi Kemili, Sambal Garing Pucuk Ubi, Gulai Tulang Kulit Rambai, Pecak Jantung Pisang, Asam Rebus Ubi Kayu, Telur Ayam Pencek Lemak Lada Hitam, Acar Belut Masin, Tumtuman, Gablog dan banyakkkkkkkkk.... lagi !
Dalam 100 ++ resepi yang dipaparkan saya turut menyumbang 6 resepi kegemaran saya dan keluarga.
Terima Kasih kepada Puan Rosmarlinda Kamarudin kerana sudi mengundang saya untuk mengisi slot 'Intai Blogger'.
Dalam 100 ++ resepi yang dipaparkan saya turut menyumbang 6 resepi kegemaran saya dan keluarga.
Terima Kasih kepada Puan Rosmarlinda Kamarudin kerana sudi mengundang saya untuk mengisi slot 'Intai Blogger'.
OK...
Jom beli... banyak resepi-resepi menarik untuk kita cuba !!!
Jom beli... banyak resepi-resepi menarik untuk kita cuba !!!
* FHA Selemak Santan
Tahniah..!
ReplyDeletewah, mesti beli ni. Tahniah FHA ;)
ReplyDelete